Öt midibuszra kapott megrendelést Svédországból a Rába Jármű Kft. A Vinga Bus nevű társaság megrendelését 2014 tavaszán teljesíti a Rába, amely biztosítja a buszok szerviz- és pótalkatrész-hátterét is. A biodízel-meghajtású S91-esek jellemzően iskolabuszként állnak forgalomba.
    
A jármű ma az egyetlen olyan magyar fejlesztésű autóbusz, amit magyar gyártó értékesíteni tudott a külpiacokon, és amelyre nemzetközi szinten igény van. A Molitus Kft.-vel és a Webasto Hungária Kft.-vel együttműködésben készülő midibuszok első generációjából több száz üzemel Európában, többek között Görögországban, Csehországban, Lettországban, Norvégiában, Izlandon.

Az S91-es típusú midi autóbusz. A jármű nem átalakított tehergépkocsi, hanem a nagy autóbuszok kicsinyített verziója, ezáltal rendelkezik mindazzal a tudással, kényelemmel, felszereltséggel, amivel a normálméretű modern városi autóbuszok. Ugyanakkor a jármű mérete és fordulékonysága miatt kiválóan alkalmas a szűk belvárosi forgalmak lebonyolítására.

Az Európai típusbizonyítvánnyal rendelkező jármű 2009-ben és 2010-ben is elnyerte hazánkban az „Év haszonjárműve” díjat. Az alacsony belépésű autóbusz 19 ülő és 24 álló utas, vagy 19+19+1 mozgásában korlátozott utas szállítására alkalmas, a középső ajtónál mechanikus rámpával felszerelt. Az utas ajtók elrendezése 1-2-0 képletű, egy-, ill. kétszárnyú ún. befelé lengő ajtókkal. A felépítmény félig önhordó vázú, korrózióálló anyagokból, alumínium panelekkel és kompozit alkatrészekkel. Az elektronika teljesen CAN- rendszerű, amely a vezetőfülkében elhelyezett kijelzőn keresztül kommunikál.

süti beállítások módosítása