Nem lassít a BioHair, még idén nyitna a franchise a nagyobb magyarországi városokban, 2014-től kezdve pedig az európai piacokon is megjelenhetnek a biofodrászatok. A hálózat sikerére jellemző, hogy Magyarországon alig három év alatt piacvezető lett. Az európai terjeszkedés tervét már az év elején fontolóra vette a hálózat vezetése.

A franchise-hálózat nem lassít, a jövőben is gyors terjeszkedést terveznek, 2013 őszétől a vidéki városokban nyílnak újabb egységek, ám ezúttal nem csak egy-egy szalon nyitására, hanem egy komplett régió franchise jogára keresnek vállalkozó szellemű átvevőket. A tervek szerint a jövő évtől pedig már az is elképzelhető, hogy több európai nagyvárosban is elterjednek a biofodrászatok.

A BioHair Hajvágószalon Hálózat – amely újszerű koncepcióként jelent meg a magyarországi fodrászati piacon – létrejötte után gyorsan terjeszkedett, az első egység 2010 februárjában nyitott, és még ugyanebben az évben további 11 szalont nyitott.

Hálózatuk mai méretét, a jelenlegi 29 egységet, 2011 év végére érték el. A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével esélyt sem hagyott konkurens hálózat megjelenésének, így mostanra az alig 3 éves hálózat Magyarország piacvezető fodrász szalon lánca lett.

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet része a vendégeknek.

Kizárólag természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak és minden vendégüknek személyre szabottan választják ki a neki legmegfelelőbb termékeket. A szalonban csak természetes és bio szépségápolási anyagokat használnak. A szalonban tisztított vízzel mossák a vendég haját. Egy szűrő berendezés kiszűri a vízből a klórt és a rozsdát, így megkíméli a fejbőrt az irritációtól.

süti beállítások módosítása