Egy újabb világsztár csatlakozott az elektromos autók táborához és vásárolt magának egy Tesla Model S típusú járművet. A mátrix trilógiából ismert Laurence Fishburne is behódolt az amerikai sztárok között hódító divatnak és a jövőben E-autóval jár.

Laurence Fishburne valójában csak egy a sok hollywoodi sztár közül, aki egy Tesla Model S típusú elektromos autót is birtokol. Ez egyfajta divatként terjed a sztárok között, de annyi bizonyos, hogy a hatékony és formás, így nem véletlen, hogy valóban rendkívül népszerű Amerikában.

Hamarosan az európai sztárok is feliratkozhatnak a listára, miután az autó értékesítése az öreg kontinensen és a tervek szerint hamarosan Ázsiában is beindul. A Tesla 4,2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, ami egy igencsak jó adatnak számít az elektromos autók piacán.

A tisztajövő.hu cikkéből kiderül, Fishburne sokak számára, mint Morpheus maradt meg, aki felejthetetlen alakítást nyújtott a Mátrix című filmsorozatban. A színész az új autójával valóban a Mátrixban érezheti magát és a jelentések szerint rendkívül elégedett a modellel, mely a világ egyik legbiztonságosabb típusának mondhatja magát.

Az 52 esztendős Fishburne tizenkét évesen kezdett játszani, a nagy átütést Joshua Hall szerepe hozta meg számára az ABC One Life to Live című szappanoperájában, 1973-ban. Az afroamerikai színész az azóta megszűnt New York-i Lincoln Square Akadémián szerzett diplomát.

Kétszer nősült, három gyermeke van. Fishburne Hollywoodban él, és fenntartja régebbi házát New Yorkban, Washington Heights-ben. Kétszer nyert Emmy-díjat, egyszeres Tony-díjas. 1992-ben a Tina című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

süti beállítások módosítása