Az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt., az MVM Magyar Villamos Művek leányvállalata üzembe helyezte a társaságcsoport első elektromos töltőállomását a szintén magyar tulajdonú Hungaroring Zrt. területén, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez, az elektromos autózás elterjedéséhez.
 
A július elején átadott töltőállomásról 400 voltos, háromfázisú gyorstöltéssel akár két óra alatt teljesen feltölthető egy elektromos autó lemerült akkumulátora. A mogyoródi Hungaroring főbejáratánál elhelyezett, egyedi igények szerint tervezett töltőoszlop csatlakozó kialakításai biztosítják, hogy a közeljövőben az utakon futó villanyautók feltölthetőek legyenek. A 22 kilowatt kapacitású töltőállomást a versenypályára belépőt váltók ingyenesen használhatják.
 
„A hazai gondolkodásban és a cég életében is egyre nagyobb szerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ezért az MVM Partner az idei évben olyan új, innovatív szolgáltatásokkal és termékekkel bővítette kínálatát, mint például a  villamosenergia-audit, illetve a Zöldáram, amely ez év elején jelent meg a piacon. Ezzel a termékkel a környezetbarát, megújuló energiaforrásból származó Zöldáram elérhetővé vált a környezettudatos üzleti fogyasztók számára is.” – nyilatkozta Bally Attila az MVM Partner ZRt. vezérigazgatója.
 
Az energetikai társaságcsoport a környezettudatosság jegyében a villanyautók elterjedésében bízik. Az MVM Partner ZRt. az MVM Csoport tagjaként közel tíz éve nemzeti háttérrel rendelkező társaságként működik, és az elmúlt évek alatt meghatározó szerepet vívott ki a hazai fogyasztói piacon.
 

süti beállítások módosítása